1e groep deelnemers Cool 2B Fit Kerkrade van start!


1e groep deelnemers Cool 2B Fit Kerkrade van start!

Deze week hebben de intakegesprekken en motorische testen plaatsgevonden. Na de meivakantie starten we met de beweeglessen en de ouder- kindbijeenkomsten onder leiding van de kinderfysiotherapaeut Manouk Kessels, GZ-psycholoog Hanke Mickartz-Oudega en diëtisten Melody Chang & Bettina Wiersma.

Tijdens het programma gaan we samen met de ouders en kinderen gedurende 18 maanden o.a. aan de slag met het realiseren van een gezond voedingspatroon, het stimuleren van beweeggedrag en het verbeteren van de eigenwaarde.

De interventie is gericht op kinderen met overgewicht in de leeftijd van 8 t/m 13. Voor meer informatie: www.cool2bfit.nl


#lifestyle #sport #gezondleven #cool2bfit #Fontyssporthogeschool #samenwerking