Samenwerking | Winktersjpas wederom groot succes


Het jaarlijks terugkerend evenement Winktersjpas in de Rodahal te Kerkrade was wederom een groot succes. Ook dit jaar wisten veel kinderen het speelparadijs te vinden, in totaal waren er 1102 kinderen met hun ouders aanwezig. Zij hebben zich goed kunnen amuseren op de vele springkussens, speeltoestellen en met de diverse andere aanwezige activiteiten .De Rodahal was omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Dit jaar werd er zelfs een speelruimte toegevoegd, zo was er een mini area voor kinderen van 0 t/m 6 jaar.

Winktersjpas in de Rodahal is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Kerkrade, Heton, Fontys Sporthogeschool, Jeugd- en Jongerenwerk Impuls, Kinderopvang Kerkrade en GGD Zuid-Limburg.


#nieuws #Fontyssporthogeschool #gezondleven #kerkrade #beter