Heton samen verder met YaskHet zal u wellicht niet ontgaan zijn maar wij hebben dus groot nieuws..

Facilitair dienstverlener Vebego neemt Heton over en Heton zal verder samengaan met Yask. Door de samenwerking met Heton versterkt Yask haar marktpositie in het beheer en exploitatie van maatschappelijk vastgoed en Heton vergroot hiermee haar slagkracht in deze markt. Mark Vonken zal de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen houden en aanblijven als directeur. Mededirecteur Ed Heijnen neemt formeel afscheid van ons bedrijf maar zal wel gaan ondersteunen met het verder uitbreiden van de markpositie.

De overname door Yask betekent dat wij in de bestaande organisatie verder en sneller kan groeien. Onze brede propositie in de markt kan nu een voordeel halen uit een breed netwerk, kennis en kunde van de Vebego organisatie wat betekent dat dit moet zorgen voor een verdere groei in onze diverse markten.

Ook voor Yask betekent de overname voordelen omdat wij een innovatieve en op duurzaamheid gerichte specialist zijn in het beheren en exploiteren van maatschappelijk vastgoed. Wij zijn actief in een markt waarin Yask nog ondervertegenwoordigd was. Met deze overname versterkt Yask haar positie als totaal aanbieder van facility management en breiden wij samen onze activiteiten op het gebied van beheer en exploitatie van gebouwen uit.

Naam Heton blijft bestaan

Wij beheren accommodaties en hebben de kracht en de deskundigheid van de divisies Sport, Zorg & Onderwijs en VvE, gebundeld tot een dynamische organisatie en zijn werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals; onderwijsinrichtingen, overheden, beleggers en particulieren. Hierin zal er niets wijzigen en ook onze 50 medewerkers zullen na de overname gewoon in dienst blijven.

Dochter van Vebego

Yask is specialist in integrale facilitaire dienstverlening met continue focus op de allernieuwste ontwikkelingen. Yask is onderdeel van Vebego, een familiebedrijf dat Ton Goedmakers in 1943 oprichtte. Actief in facility services, personeelsdiensten, gezondheidszorg en publieke sector en behalve in Nederland ook in België, Zwitserland en Duitsland actief. Bijna 35.000 medewerkers en ruim honderd bedrijven maken deel uit van Vebego.

Toekomst

De overname biedt dus niet alleen voor beide partijen maar ook voor onze opdrachtgevers voordelen. Wij kunnen dan ook niet wachten om samen aan de slag te gaan.

Ed Heijnen en Mark Vonken

#nieuws #yask