Werken bij | Vacature Vastgoedmanager VvE

Wij zijn opzoek naar een full-time (38 uur per week) Vastgoedmanager voor de regio Midden/- en Noord-Limburg.

Als Vastgoedmanager ben je verantwoordelijk voor het besturen van Vereniging Van Eigenaars en draag je de verantwoordelijkheid voor alle daaruit voortvloeiende zaken zowel op technisch als administratief gebied. Verder woon je de vergadering bij en zit je in veel gevallen de vergadering van de klant (VvE) voor. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken van de notulen en de actiepunten.

Naast het organiseren, voorzitten en notuleren van de ledenvergadering ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden ten aanzien van het administratief en technisch beheer van de aan jou toegewezen complexen.

Deze vacature is gesloten. Klik hier voor de actuele vacatures