Samenwerking | ASSA ABLOY & Heton


Heton en ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland BV gaan per 1 januari 2018 een samenwerking met elkaar aan, waarbij Heton de producten en diensten van ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland BV tegen een gereduceerd en uniform tarief aan haar klanten zal aanbieden.

De klanten van Heton Sport, Heton ZO en Heton VvE die de draai/- en schuifdeurautomaten reeds door ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland BV laten onderhouden profiteren in 2018 direct van deze samenwerking. De gebruikers zullen vaststellen dat de kosten voor de onderhoudscontracten en werkzaamheden aanzienlijk in prijs verlaagd zijn.

Het ontbreken van een onderhoudsovereenkomst of een deurautomaat van een andere leverancier vormen geen enkel probleem. Deze worden onder dezelfde condities door ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland BV in beheer genomen.

Heton en ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland BV bieden klanten die geen, defecte of afgeschreven deurautomaten hebben, tegen scherpe tarieven slimme en aantrekkelijke oplossingen aan.

(v.l.n.r. Hans Hoek ASSA ABLOY, David Rovers HETON, Rico Schoonbrood ASSA ABLOY)


#samenwerking #inkoop