Accom Visie

Om de gewenste resultaten te bereiken maakt Heton gebruik van een eigen ontwikkeld geautomatiseerd beheersysteem, namelijk AccomVisie.

Dit ERP systeem, welke is gebouwd met Microsoft Dynamics, beschikt over alle facetten voor een gedegen vastgoedbeheer zoals een reserveringssysteem, onderhoudsmodule,  financiele module, energieregistratie, personeelsmodule en een klachtenregistratie.

Reserveringssysteem

Het systeem beschikt over een reserveringssysteem waarmee het gebruik van accommodaties secuur kan worden geregistreerd. De medewerkers krijgen in één oogopslag een duidelijk beeld van de bezetting dankzij het grafische planbord.

Onderhoudsmodule

Ook het onderhoud binnen onze gebouwen wordt inzichtelijk gemaakt.

Zowel het herstelonderhoud als het planmatig onderhoud kunnen per gebouw worden geregistreerd. Zodoende gaan onze technische medewerkers op pad op basis van een heldere planning en worden personele uren en materiaalkosten verantwoord.

Financiële module

Alle onderdelen zijn gekoppeld aan de financiele module. Het factureren van reserveringen van de reserveringsmodule is dan ook

relatief eenvoudig en financiele vervolgboekingen zijn volledig geautomatiseerd. 

Managementrapporten

Uiteraard kunnen alle gegevens worden weergeven in managementrapportages waardoor sturing op de exploitatie op ieder gewenst ogenblik kan plaatsvinden.