Heton BeheerBEHEER

Zwembaden, sporthallen en gymzalen

Heton Beheer is gespecialiseerd in de exploitatie van vastgoed. Daarbij kan Heton risicodragend zijn of opereren op basis van vastgestelde vergoedingen.

Onder Heton Beheer valt het facilitaire management en het totale vastgoedbeheer van een groot aantal gebouwen, waaronder zwembaden, sporthallen en gymzalen. Een van de kernactiviteiten is gedegen operationeel vastgoedmanagement: plannen, organiseren, reserveringen vastleggen, leiden en beheersen van processen en mensen teneinde de doelen van de organisatie te bereiken.

Taken

Heton Beheer exploiteert en beheert veelal gebouwen die eigendom zijn van haar opdrachtgevers. De wensen en behoeften van de opdrachtgever zijn het uitgangspunt. Het beheer van uw accommodatie vullen wij proactief, met oog voor kwaliteit en met personele zorg voor de huidige medewerkers in.

Accom Visie

Heton werkt met het geautomatiseerde systeem, Accom Visie, dat speciaal door Heton ontwikkeld is. Hiertoe behoren een  reserveringssysteem, managementinformatie over de bezettingsgraad, klachtenregistratie en professionele ondersteuning van verenigingen en andere gebruikers.

Locaties

Heton Beheer is reeds vele jaren lang een betrouwbare partner en actief in meerdere gemeenten in Limburg. Centrum voor Sport & Care De Joffer in Voerendaal, sporthal 't Vroendel te Eijsden, de Grenslandhal te Vaals en sporthal Rolduc te Kerkrade zijn sprekende voorbeelden.

Bekijk hier het volledige overzicht met deze locaties.